BROCC

Brocc är ett svenskägt företag lanserat 2016. Vi är en digital marknadsplats där konsumenter kan mötas direkt och utbyta finansiella tjänster utan dyra mellanhänder. Brocc är en enkel, trygg och smart lösning som skapar bättre och mer rättvisa villkor. Brocc är registrerat som Betalningsinstitut med tillstånd från Finansinspektionen att förmedla krediter och betalningar.

Santander

Santander Consumer Bank har 450 000 kunder i Sverige och är en del av Banco Santander, som servar 107 miljoner kunder i över 45 länder. Under de senaste åren har Santander utsetts till världens bästa bank ett antal gånger.

Avida Finans

Avida Finans är ett kreditmarknadsbolag som vänder sig till företag och privatpersoner. De bedriver sin verksamhet från Stockholm och Göteborg, med filialer i Oslo och Helsingfors, och har totalt cirka 70 medarbetare.

Komplett Bank

Morrow Bank är en modern och helt digital bank med lång erfarenhet i branschen. Banken har stark etablering i tre nordiska länder, och har god kunskap om den skandinaviska marknaden. Med bred erfarenhet och djup expertis är Morrow Bank en trygg och stabil partner, både för oss och för våra kunder.

Coop

Coop ingår i bolagskoncernen KF som bildades 1899. Kreditgivare är Coops systerbolag MedMera Bank AB, som startade 2007. Banken har sitt säte i Solna och erbjuder sina kunder blancolån och sparkonton.

SevenDay Bank

SevenDay Bank är specialister på lån utan säkerhet och sparande sedan 2007 med ca 75 000 kunder. Bolaget är specialister på privatlån, sparande och betallösningar. Lånekunder har möjligheten att nyttja tre betalningsfria månader per tolvmånadersperiod. SevenDay Bank ingår i den franska koncernen BNP Paribas Personal Finance Group sedan 2017 med 18 500 anställda i mer än 30 länder.

Svea Bank

Svea Bank har över 30 års erfarenhet av finansiering och krediter för företagare. Sedan 2004 erbjuder man även lån och sparkonton till privatpersoner. Bolaget har huvudkontor i Solna och bedriver, förutom i Sverige, även verksamhet i Finland och Norge.

Bluestep

Bluestep Bank etablerades på den svenska bolånemarknaden 2005. Idag erbjuder företaget bolån och sparkonton med målet att hjälpa människor som av någon anledning inte kan få lån hos de traditionella bankerna.

Nordax

Nordax Bank, en del av NOBA Bank Group AB(publ), är ett komplement till storbanken och deras kundservice har fått flera utmärkelser genom åren. De är experter på individuell kreditgivning och säkerställer att lånet passar din budget.

Hypoteket

Hypoteket är Sveriges första bolånegivare som är helt fristående från bankerna. Företaget grundades redan under 2013 med mål att samla kunder i grupper för att öka konkurrensen på bolånemarknaden. Under 2015 började dock utvecklingen av det som under våren 2018 lanserades under namnet Hypoteket - En självständig bolånegivare med tydlig räntesättning och en enkel och digital kundupplevelse.

Lån & Spar Bank

Lån & Spar Bank grundades i Danmark 1880 och har sedan 2006 bedrivit verksamhet på den svenska marknaden. Vi erbjuder bland annat lån, kreditkort och sparkonto till privatkunder. Medlemmar i någon av de organisationer som vi samarbetar med får extra förmånliga räntor och villkor. Lån & Spar Bank är den digitala banken för dig som vill ha en enkel och smidig bankvardag.

Konsumentkredit

Konsumentkredit har erbjudit privatlån sedan 2006 och blev 2010 en del av Nordnet Bank AB. Nordnet Bank har runt 400 medarbetare och en halv miljon kunder i fyra nordiska länder, varav cirka 26 000 privatlånekunder i Sverige.

Nordnet

Nordnet erbjuder tre typer av lån – privatlån utan säkerhet, värdepappersbelåning och bolån. Privatlån finns tillgängligt på den svenska marknaden, både via Nordnets eget varumärke samt under bifirman Konsumentkredit.

Banky

Banky grundades med ambitionen att hjälpa kunder som, på grund ett gammalt sätt att kreditpröva, bara har dyra högkostnadskrediter att välja mellan. Genom att grundligt och automatiskt analysera våra kunders ekonomi, med tonvikt på betalningsförmåga, samt bara betala ut lån till kunder som har stöd från en borgensman, kan Banky bidra till lån med schyssta villkor.

Northmill

Northmill är ett fintech-bolag med svensk banklicens och visionen att förbättra din ekonomi. Sedan starten 2006 har Northmill skapat en mer personlig och relevant upplevelse och hjälpt över 2 500 handlare och 600 000 slutkunder.