Comboloan söker lån hos bolånegivare som matchar din profil

Comboloan är Sveriges äldsta jämförelsetjänst för lån. Vi har prutat bolån och privatlån lån sedan år 2000 och hjälpt 140 000 besökare och medlemmar till bättre lånevillkor. Comboloans bolåneförmedlingstjänst behandlar ditt bolån hos bolånegivare som matchar din profil, så att du kan hitta ett bolån med bäst ränta och villkor för dig. Hos Comboloan kan du ansöka om att flytta bolån eller att omförhandla ett existerande bolån och/eller samla andra lån och krediter i ett bolån.

Har du svårt att få bolån?

Comboloan försöker hjälpa alla kunder oavsett bakgrund till bästa möjliga boränta och villkor. För vissa kunder kan det vara svårt att få bolån, några vanliga hinder är:

  • Betalningsanmärkningar
  • Saknar fast anställning
  • Egen företagare
  • Projektanställda
  • Kort kredithistorik

Bland de långivare som finns på Comboloans panel är ovan nämnda förutsättningar inte ett hinder i sig. Långivarna tittar på hela kundens förutsättningar och gör sedan en helhetsbedömning. Det är den bedömningen snarare än tex en betalningsanmärkning som avgör om ansökan kan godkännas eller inte.

Ansök snabbt och helt kostnadsfritt

Du identifierar dig via Mobilt BankID. En ansökan tar ett par minuter och oftast får du svar inom 24 timmar. Det är helt kostnadsfritt att ansöka om lån genom Comboloan.

Bara 1 kreditupplysning

Det registreras bara en kreditupplysning hos UC på dig som ansöker om lån.

Det är tryggt och säkert

Comboloan har tillstånd från Finansinspektionen avseende förmedling av bostadskrediter enligt lagen (2016:1024) om verksamhet med bostadskrediter och står under Finansinspektionens tillsyn. Comboloan använder samma säkerhetslösning som världens ledande banker och all personlig data krypteras.

Återbetalningstid: 30 - 40 år. Räntespann: 1,29 % - 9,00 %.

1

Fyll i din ansökan. Det tar ett par minuter. Behöver du hjälpa kan du nå oss via chatten genom att klicka på ikonen nere i det högra hörnet.

2

Comboloan samlar erbjudanden från lämpliga långivare. Oftast får du direktkontakt med lämplig långivare inom ett par dagar.

3

Dina erbjudanden samlas under dina sidor och du får löpnade besked via e-post när nya erbjudanden inkommit. Jämför och välj det erbjudande som passar dig bäst.

Banker och långivare

BROCC
Resurs Bank
Avida Finans
Komplett Bank
Coop
Lendify
SevenDay Bank
Svea Ekonomi
Cashbuddy
Bluestep
Nordax
Hypoteket
Lån & Spar Bank
Konsumentkredit
Nordnet
Tando

Här kan du läsa mer om de banker och långivare vi samarbetar med.

Varför Comboloan

Comboloan har sedan år 2000 varit en plattform dit vanliga människor sökt sig för att jämföra och förhandla privatlån och bolån. Banker & långivare har egna riskmodeller och gör olika bedömningar av dig som kund, vilket gör att du kan erbjudas olika räntor och villkor på samma låneansökan. Därför är det viktigt att du jämför flera banker & långivare innan du tar ett lån. Att ansöka om lån på egen hand kan vara svårt, tidskrävande och det kan också påverka din kreditvärdighet negativt. Varje bank & långivare som hanterar en låneansökan tar också en kreditupplysning och detta sänker (om du tar flera) din kreditvärdighet och kan ge dig sämre lånevillkor. Genom att använda Comboloans låneförmedlartjänst får du, endast en registrerad kreditupplysning och du kan söka lån hos flera banker & långivare, få bästa möjliga villkor och dessutom är det helt kostnadsfritt.

Du får oftast svar om vi kan hitta en lämplig långivare inom ett par minuter, det kan sedan ta några dagar innan du får direktkontakt med lämpliga banker & långivare som behandlar din låneansökan. Du är sedan upp till dig att välja det lån, ränta och villkor som passar bäst för dig!